måndag 23 februari 2009

Å det var den veckan det...

Jupp, förra veckan gick väldigt fort trots snö och slask. Helgen kröntes av 25-årskalas hos Pettson i lördags, en trevlig företeelse med både nya och bekanta ansikten. Betryggande nog noterades att Viking inte hade gått i Hanssons fotspår och rakat av sig behåringen i ansiktet. Intressant att notera var att det snöade som in i norden när vi gick till festen vid 21-tiden för att istället förbytas i regn när vi gick hem närmare 2-tiden på natten. Dagen efter var det 8 plusgrader och snön var ett minne blott!

Vi har fått en ny granne, eller tja...Bengtsson har flyttat in i kvarteret bredvid. Det förpliktigar till fotbollslördag med öl och nätbrynja! Fler trevliga människor i närområdet är alltid uppskattat.

För att nämna något om idag så kan sägas att simningen är i full gång igen, dessutom har jag fått för mig att käka nyttigare luncher i form av sallader i olika former. Och som om inte det var nog har jag lekt lite med hantlarna här hemma sedan i lördags och det kan bara sluta med en sak...träningsvärk! Jaja, gör det att några kilon försvinner så är det fair. Nu får man synda för att man varit sjuk och lat en period...men skam den som ger sig, hoppet är det sista som överger människan sägs det :-)

Bok väntar och därefter säng,är lagom trött ikväll. Toudelooo...

Inga kommentarer: